רליש עגבניות בשל של ביפ
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם ציפורן טחון, תפוחים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. . עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת עגבניות בשלה, סלסת עגבניות ירוקה (לא בשלה) לשימורים, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם סלסה עגבניות בשלות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות, בצל, חומץ תפוחים, מלח, ציפורן, ג ' ינג ' ר, וקינמון בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד עגבניות נשברו ונוזל מופחת על ידי 1/3, על 2 שעות. מערבבים תפוחים לתוך התענג ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות תפוח החלו להתפרק אבל הם עדיין חתיכות קטנות, כ -30 דקות יותר.
לעקר צנצנות, מכסים וטבעות במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התענגות עגבניות לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 15 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.