קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

רמפל קציץ בשר משפחתי

רמפל קציץ בשר משפחתי
קציץ בשר של משפחת Rempel יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם קטשופ, בשר טחון, רוטב סטייק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: רמפל קציץ בשר משפחתי, קציץ בשר משפחתי קלאסי, ו קציץ בשר-מרכיב סודי משפחתי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הבשר הטחון, קרקרים כתושים, גבינת צ ' דר ומרק בצל מערבבים בקערה גדולה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
בשר טחוןבשר טחון
קרקריםקרקרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא את הביצים, קטשופ ורוטב סטייק בקערה נפרדת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
קטשופקטשופ
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים את הביצים לתוך הבשר עד בשילוב שווה, אם התערובת נראית יבשה מדי, להוסיף קצת מים. לחץ לתוך מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד קציץ הבשר מגיע ל-160 מעלות F (71 מעלות C) והוא כבר לא ורוד במרכז, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור