קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

רסק בטטה צ'יפוטלה ותפוחים מתובלים

רסק בטטה צ'יפוטלה ותפוחים מתובלים
רסק בטטה צ'יפוטלה ותפוחים מתובלים לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 287 קלוריות . מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, ומתכון ראשוני מגיש 8 ומחירו 1.25$ למנה . 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, תפוחים חמוצים, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה מתובל בצ'ילי ומטבל יוגורט צ'יפוטלה (מזון כוח) , סלט בטטה תפוחי צ'יפוטלה וסלט בטטה ותפוחים עם רוטב צ'יפוטלה ליים .

הוראות

1
ב-11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. תבנית אפייה, לזרוק את התפוחים, מיץ הלימון, הדבש, החמאה, 1/2 כפית מלח ואבקת חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהתפוחים רכים, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בינתיים מכניסים בטטה לתנור הולנדי ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מסננים היטב. על אש נמוכה מאוד, מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מניחים תפוחי אדמה במעבד מזון; מוסיפים את החלב, הפלפל הצ'יפוטלה, הפלפל ושאר המלח. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מעבירים לקערת הגשה; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים תפוחים ומיצי בישול במעבד מזון נקי; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. כף מעל מחית בטטה.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח