רסק תפוחים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, רסק תפוחים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 865 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מלח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: רסק תפוחים, מה יש בזה? רסק תפוחים, ו רסק תפוחים.
הוראות
מרתיחים קלופים, cored, תפוחים לרבעים עם לימון, קינמון, סוכר, מלח 1 כוס מים:
מניחים את התפוחים קלופים, cored, ו לרבעים לתוך סיר גדול.
מוסיפים את רצועות קליפת לימון, מיץ לימון או חומץ, קינמון, סוכר, מים ומלח. (ייתכן שתרצה להתחיל עם מחצית הסוכר בשלב זה ולהוסיף יותר לטעום מאוחר יותר.)
מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להנמיך את הטמפרטורה, לכסות את הסיר, ולשמור על רתיחה נמוכה במשך 15-20 דקות, עד התפוחים הם מכרז לחלוטין מבושל דרך.
הסר קליפות לימון, מועך את התפוחים המבושלים: לאחר התפוחים מבושלים דרך, להסיר את הסיר מהחום.
השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את התפוחים המבושלים בסיר כדי להפוך את רסק תפוחים עבה. עבור רסק תפוחים חלקה יותר אתה יכול גם להפעיל את התפוחים המבושלים דרך טחנת מזון, או פירה אותם באמצעות בלנדר מקל או בלנדר עומד. (אם אתה משתמש בבלנדר עומד, לעשות קבוצות קטנות ולא למלא את קערה בלנדר יותר מחצי הדרך.)
אם רסק התפוחים עבה מדי, להוסיף יותר מים כדי לדלל אותו.
אם לא מתוק מספיק, להוסיף סוכר יותר לפי הטעם. אם מתוק מדי, להוסיף עוד מיץ לימון.
רסק תפוחים זה טעים או חם או קר. זה זוגות היטב עם צלעות חזיר עבור מנות מתובלות, זה נהדר עם גבינת קוטג ' כחטיף או ארוחת צהריים קלה, וזה נהדר עם גלידת וניל או יוגורט.
קופא היטב ויימשך לפחות שנה במקפיא קר. אם אתה להקפיא אותו, הקפד לאפשר מספיק מרווח בצנצנת שלך להתרחבות. לפחות סנטימטר.