רסק תפוחים אגס
רסק תפוחים אגס נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר חום, מקלות קינמון, אגסים ברטלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רסק תפוחים אגס, מאפינס רסק תפוחים עם אגס, ו רסק תפוחים חמוציות.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות או עד הפרי הוא רך. זרוק מקלות קינמון ולימון. לחץ על תערובת פירות דרך מסננת על קערה באמצעות גב כף, ולהשליך עורות. מערבבים בסוכר חום.
מגישים רוטב בטמפרטורת החדר או מקורר.