רסק תפוחים ביתי
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו-אובו למתכוניכם, רסק תפוחים ביתי עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-5 מנות . תוספת זו מכילה 561 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. 961 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. אם יש לכם גרידת תפוז, גרידת לימון, סוכר חום וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: עוגת רסק תפוחים , מאפינס עוגת גזר ברסק תפוחים , ודייסת קינואה עם רסק תפוחים, סקיר ומוזלי קלוי בדבש .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
מניחים את קליפת התפוזים והמיץ של הלימון בקערה גדולה. קולפים, מחלקים לרבעים ומוציאים את הליבה של התפוחים (שומרים את קליפתם של שני תפוחים אדומים) ועורבים אותם במיץ.
יוצקים את התפוחים, קליפת התפוחים ששמרנו והמיץ לתוך סיר הולנדי לא מגיב או סיר ברזל מצופה אמייל.
מוסיפים את הסוכר החום, החמאה, הקינמון והפלפל האנגלי ומכסים את הסיר.
אופים במשך שעה וחצי, או עד שכל התפוחים רכים.
הסר והשלך את קליפת התפוח האדום.
ערבבו בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה, והגישו חם או בטמפרטורת החדר.