רסק תפוחים בננה
רוטב תפוחים של בננן עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 11 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 228 קלוריות. גשו לסופר וקנו דבש, בננה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת רסק תפוחים בננן, לחם בננה-רסק תפוחים, ו עוגת שוקולד בננה תפוחים.
הוראות
מניחים את התפוחים, הבננה והצימוקים ב -3 קראט. סיר איטי מצופה בתרסיס בישול. בקערה קטנה שלבו את מיץ התפוזים, הסוכר החום, הדבש, החמאה ותבלין הפאי; יוצקים מעל תערובת תפוחים.
חותכים לשישה טריזים ומסירים זרעים.
מעבירים לתנור איטי. מכסים ומבשלים גבוה במשך 3-4 שעות או עד שהתפוחים רכים.
מחק לימון. מועכים תערובת תפוחים. בקערה קטנה שלבו שיבולת שועל ומים.
תן לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים לתוך רסק תפוחים.