רסק תפוחים וופלים
רסק תפוחים זה וופלים. צמחוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, אבקת סוכר, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ואפלים נקיים ללא גלוטן רסק תפוחים, וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy, ו פאי רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תחמם את מכשיר הוופל. מחממים את התנור ל-200 מעלות אם אתם מתכננים להחזיק את הוופלים המבושלים בתנור.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה בינונית.
לטאטא את החלב התאדה, רסק תפוחים, סוכר חום, שמן, וניל 3/4 כוס מים בקערה גדולה.
מקפלים את החומרים יבשים לתוך רטוב, ומערבבים עד בשילוב. (לא לערבב יותר מדי-כמה גושים הם בסדר-רק לוודא הקמח מצופה.) לאפשר את הבלילה לנוח בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות לפני האפייה.
מצקת מספיק הבלילה לתוך ברזל הוופל כדי למלא אותו לקצוות, ומבשלים עד פריך וחום, 6 עד 7 דקות. (אפשר לראות שהוופלים מוכנים כאשר מעט מאוד קיטור יוצא ממכונת הוופל.) המשך בקבוצות עד כל הבלילה משמשת. שמור את הוופלים המבושלים חמים בתנור או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה עושה את הוופלים הנותרים.
מפזרים אבקת סוכר וקינמון, ומגישים עם סירופ מייפל.