רסק תפוחים זה וופלים. צמחוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, אבקת סוכר, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ואפלים נקיים ללא גלוטן רסק תפוחים, וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy, ו פאי רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: וופל בלגי
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
2
תחמם את מכשיר הוופל. מחממים את התנור ל-200 מעלות אם אתם מתכננים להחזיק את הוופלים המבושלים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לטאטא את החלב התאדה, רסק תפוחים, סוכר חום, שמן, וניל 3/4 כוס מים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
דיאט קרם סודה
טעם מייפל לפי הטעם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מקפלים את החומרים יבשים לתוך רטוב, ומערבבים עד בשילוב. (לא לערבב יותר מדי-כמה גושים הם בסדר-רק לוודא הקמח מצופה.) לאפשר את הבלילה לנוח בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
6
מצקת מספיק הבלילה לתוך ברזל הוופל כדי למלא אותו לקצוות, ומבשלים עד פריך וחום, 6 עד 7 דקות. (אפשר לראות שהוופלים מוכנים כאשר מעט מאוד קיטור יוצא ממכונת הוופל.) המשך בקבוצות עד כל הבלילה משמשת. שמור את הוופלים המבושלים חמים בתנור או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה עושה את הוופלים הנותרים.