רסק תפוחים שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רסק תפוחים שזיף. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . אם יש לך חמאה, סוכר, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
רבע תפוחים ושזיפים, אבל להשאיר את עורם על; ליבה את התפוחים ולהסיר את בורות השזיף.
מניחים את הפרי בתוך סיר אורז 6-10 כוס.
מוסיפים את מיץ התפוחים, סוכר, מקלות קינמון וחמאה. מכסים ומבשלים על מחזור הדייסה, או תוכנית במשך 50 דקות.
זרוק את מקלות הקינמון. מערבבים ומועכים את הפרי עם מחית תפוחי אדמה כדי להפוך את רוטב עבה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.