רסק תפוחים תוצרת בית
מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 31%. נסו רסק תפוחים תוצרת בית, רסק תפוחים תוצרת בית, ו רסק תפוחים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את הקליפה והמיץ של התפוזים והלימון בקערה גדולה. קלף, רבע וגרעין את התפוחים (שומר את הקליפה של 2 מהתפוחים האדומים) וזורק אותם למיץ.
יוצקים את התפוחים, קליפת התפוחים השמורה והמיץ לתנור הולנדי לא מגיב או לסיר ברזל אמייל.
מוסיפים את הסוכר החום, החמאה, הקינמון והפלפל אנגלי ומכסים את הסיר.
אופים 1 1/2 שעות, או עד שכל התפוחים רכים.
הסר וזורק את קליפת התפוח האדומה.
מערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.