קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות5
ציון בריאות3
מגזין

רסק תפוחים תוצרת בית

רסק תפוחים תוצרת בית
מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 31%. נסו רסק תפוחים תוצרת בית, רסק תפוחים תוצרת בית, ו רסק תפוחים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את הקליפה והמיץ של התפוזים והלימון בקערה גדולה. קלף, רבע וגרעין את התפוחים (שומר את הקליפה של 2 מהתפוחים האדומים) וזורק אותם למיץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדוםתפוח אדום
כתוםכתום
תפוחתפוח
מיץמיץ
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את התפוחים, קליפת התפוחים השמורה והמיץ לתנור הולנדי לא מגיב או לסיר ברזל אמייל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים את הסוכר החום, החמאה, הקינמון והפלפל אנגלי ומכסים את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
אופים 1 1/2 שעות, או עד שכל התפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר וזורק את קליפת התפוח האדומה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדוםתפוח אדום
8
מערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף