רפרפת ברולה
רפרפת ברולה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, פודמפ ידידותי, מתכון צמחוני יש 170 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, וניל, חצי קרם וחצי, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 16%. מתכונים דומים: דלעת פודינג ברולה, קרם ביצה פודינג שיבולת שועל, ו פודינג ללא גלוטן לפחזניות שמנת, קרם ברולה ועוד.
הוראות
מקציפים יחד ביצים וסוכר בקערה קטנה; מניחים בצד.
מחממים שמנת בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שנוצרות בועות סביב הקצה (ייראו כמו קצף).
מסירים מהאש; להקציף בהדרגה כ 1/2 כוס חצי וחצי לתערובת הביצים.
להקציף ביצה וחצי וחצי תערובת לקרם שנותר בסיר. מחזירים את הסיר לכיריים. מערבבים כל הזמן, על אש בינונית-נמוכה, עד שהתערובת מסמיכה מעט, בערך 7 עד 9 דקות. (אל תבשלו יתר על המידה או שהפודינג עלול להיראות מכורבל.)
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
יוצקים או מצקת פודינג לארבעה 7 או 8 עוז (220 או ) רמקינס או כוסות רפרפת, או שישה רמקינס 4 עוז או כוסות רפרפת.
מניחים להתקרר, ואז מכסים ומאחסנים במקרר כמה שעות או לילה. הממזר יסמיך עוד קצת כשהוא מתקרר.
רגע לפני ההגשה מפזרים 1 כפית סוכר חום מעל כל פודינג. השתמש בלפיד מיני בוטאן כדי להמיס ולקרמל את הסוכר. או הניחו את הרפידות לזמן קצר מתחת לצלייה, התבוננו מקרוב, עד שהצמרות משחימות קלות.