קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

רפרפת ברולה

רפרפת ברולה
רפרפת ברולה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, פודמפ ידידותי, מתכון צמחוני יש 170 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, וניל, חצי קרם וחצי, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 16%. מתכונים דומים: דלעת פודינג ברולה, קרם ביצה פודינג שיבולת שועל, ו פודינג ללא גלוטן לפחזניות שמנת, קרם ברולה ועוד.

הוראות

1
מקציפים יחד ביצים וסוכר בקערה קטנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים שמנת בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שנוצרות בועות סביב הקצה (ייראו כמו קצף).
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש; להקציף בהדרגה כ 1/2 כוס חצי וחצי לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף ביצה וחצי וחצי תערובת לקרם שנותר בסיר. מחזירים את הסיר לכיריים. מערבבים כל הזמן, על אש בינונית-נמוכה, עד שהתערובת מסמיכה מעט, בערך 7 עד 9 דקות. (אל תבשלו יתר על המידה או שהפודינג עלול להיראות מכורבל.)
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6
יוצקים או מצקת פודינג לארבעה 7 או 8 עוז (220 או ) רמקינס או כוסות רפרפת, או שישה רמקינס 4 עוז או כוסות רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
7
מניחים להתקרר, ואז מכסים ומאחסנים במקרר כמה שעות או לילה. הממזר יסמיך עוד קצת כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
8
רגע לפני ההגשה מפזרים 1 כפית סוכר חום מעל כל פודינג. השתמש בלפיד מיני בוטאן כדי להמיס ולקרמל את הסוכר. או הניחו את הרפידות לזמן קצר מתחת לצלייה, התבוננו מקרוב, עד שהצמרות משחימות קלות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה