רפרפת שרוף
רפרפת שרוף עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-6 מנות. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מכיל 378 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -32 גרם שומן למנה. אם יש לכם חלמונים, תמצית וניל, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 15% . רפרפת שרופה , רפרפת קרמל שרוף (Pots de Crème) של מייקל Recchiuti , וקצוות שרופים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה טורפים חלמונים וסוכר. בסיר קטן מחממים שמנת על אש בינונית עד שנוצרות בועות מסביב לדפנות המחבת.
מסירים מהאש; מערבבים כמות קטנה של שמנת חמה לתוך תערובת החלמונים. מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה וניל.
העבר לשישה 6 אונקיות. רמקינים או כוסות רפרפת.
מניחים כוסות בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ' מים רותחים למחבת.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמרכזים מתייצבים (התערובת תתנועע).
הסר רמקינים מאמבט מים; מצננים 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
לפני ההגשה מניחים בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
מפזרים את יתרת הסוכר. צולים 8 אינץ' מהאש במשך 2-4 דקות או עד שהסוכר מתקרמל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור רפרפת. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "