רצועות בקר דרום-מערביות הן מנה עיקרית ללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-2 מנות עם 405 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.51 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו פטוצ'יני, פלפל, כוסברה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 71% , וזה ציון מוצק. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם רצועות באפלו ללא עצמות , רצועות עוף מתוקות ודביקות ורצועות עוף בטיגון אוויר .
הוראות
1
במחבת גדולה, טגנו בשמן את הבשר, הבצל, הפלפל האדום, תבלין הטאקו, המלח והפלפל עד שהבשר כבר לא ורוד. הוסיפו את השעועית, התירס, רוטב הפיקנטה והכוסברה; חממו היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק