רצועות סטייק עם ספגטי
סטייק רצועות עם ספגטי לוקח מסביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האהבה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, ספגטי, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רצועות שניצל עוף עם ספגטי עגבניות, רצועות סטייק עם כופתאות, ו שובבה סטייק רצועות.
הוראות
במחבת טפלון מטגנים בצל ופלפל ירוק בחמאה עד שהם רכים; מוציאים ומניחים בצד. באותה מחבת, בשר בקר חום על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את רוטב העגבניות, המים, תערובת התיבול, הטימין, הפלפל והירקות. מכסים ומבשלים 20-30 דקות או עד שהבשר רך.
מפזרים גבינה; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות את וין דה סנדוויץ 'פינו נואר של ג' ימי ג ' ון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר]()
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.