רצועות סינטה משגעות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רצועות Sirloin Tangy. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 602 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. לך לחנות ותביא שן שום, רוטב ברביקיו, תיבול לימון-פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו רצועות סינטה ג'ינג'ר, רצועות סינטה מעל אורז, ו רצועות סטייק עגולות רכות (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש, משלבים את ששת המרכיבים הראשונים.
חותכים סטייק לארבע רצועות רחבות; מוסיפים למרינדה. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר במשך 2-3 שעות או לילה, פונה פעם אחת.
ניקוז ולהשליך מרינדה. לעטוף רצועת בייקון סביב כל חתיכת סטייק; מאובטח עם קיסם.
מפזרים לימון פלפל. באמצעות מלקחיים ארוכים, להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול לייפות קלות את מתלה הגריל.
סטייק גריל, מכוסה, מעל חום בינוני-נמוך או צלייה 4 ב. מן החום במשך 10-15 דקות, מפנה מדי פעם, עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°)
מערבבים את החומרים זיגוג; מברשת על סטייקים. גריל עד זיגוג מחומם. זרוק קיסמים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.