רצועות סלמון טריאקי
אם יש לכם שומשום, שמן canolan, רוטב טריאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו רצועות סלמון פריך, סלמון טריאקי, ו סלמון טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רדודה שאינה תגובתית, מערבבים יחד 1 כוס רוטב טריאקי ו-1 כוס מים למרינדה.
מניחים את הסלמון על שיפודים ספוגים מראש להשרות במשך 10 דקות.
שמן חום במחבת גריל או מחבת לא מקל על חום בינוני גבוה. גריל שיפודים במשך 3 דקות בכל צד עבור בינוני, או 5 דקות בכל צד עבור כל הכבוד.
מסדרים את הסלמון המשופד בתבנית דמוית כוכב. טפטוף בנדיבות 1/2 כוס רוטב טריאקי על שיפודים.
מקשטים עם שומשום ובצל ירוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.