צריך מנה צמחונית בצד? שאוב סלט תפוחי אדמה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. אם יש לך סלרי, תפוחי אדמה, רוטב חרדל דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 86%. מתכונים דומים: סלט קיסר מנופח, שאוב סלט כרוב עם חומוס רוטב, ו עוגת פקאן מנופחת.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ופסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד הפסטה מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
4
מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
5
בקערה גדולה, מערבבים יחד את רוטב חרדל דבש, מיונז, שמנת חמוצה וחומץ תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
חרדל דבש
מיונז
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיף את הפסטה, תפוחי אדמה, גזר, סלרי, ביצים ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
תפוח אדמה
גזר
סלרי
פסטה
ביצה
7
מערבבים עד שכל החומרים מצופים היטב.
8
לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש. כאשר מוכן לשרת, לשים לתוך קערת הגשה ומקשטים עם בצל ירוק.