שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון
גשו לסופר וקנו חמאה, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון, פטריות בר-רוטב שמנת חמוצה בייקון, ו כרוב וסלט אשכוליות עם בייקון חם-רוטב פטריות בר.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה.
מורחים את הלחם על תבנית אפייה גדולה (או 2 דפי אפייה קטנים יותר) בשכבה זוגית ואופים, ערבוב כמה פעמים, עד חום זהוב בהיר, כ 12 דקות.
שים את הקוביות בקערה גדולה מאוד.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 191°.
שלב את הפטריות בתבנית אפייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר, לזרוק עם 3 כפות של השמן, ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים בתנור, ערבוב כמה פעמים, עד חום רך וזהוב, כ -30 דקות.
בעוד הפטריות נצלות, מחממים את שאר 1 כף השמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני.
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב והשומן שניתנו, כ -10 דקות.
מעבירים את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן שניתנו במחבת sauté ולחזור לתנור על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים 3 כוסות של מניית העוף, המרווה, הקורנית והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. להביא לרתיחה.
לטאטא את הביצים בקערה קטנה ולאחר מכן לטאטא בכמה כפות של תערובת המניות החמה.
מוסיפים את הביצים ואת שאר תערובת המלאי ללחם, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. ההלבשה צריכה להיות רטובה מאוד; להוסיף מלאי יותר לפי הצורך. לגרד את התערובת לתבנית אפייה מוכנה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 25 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב, 25 עד 30 דקות יותר.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ספר הבישול "Bobby Flay' s Bar Americain Cookbook "מאת בובי פליי עם סטפני בניאס וסאלי ג' קסון (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות אוכל משובחות, כולל Mesa, בר אמריקיין ובובי פליי סטייק, וסגל מרחיב של ארמונות ההמבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת מזון, מהילד זוכה האמי פוגש גריל וגריל אותו! עם בובי פליי, לסדרת איירון שף אמריקה, לזרוק! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון. בראנץ ' @ בובי הופיע לראשונה בערוץ הבישול בסתיו 2010 והמסעדה הגדולה הבאה של אמריקה הופיעה לראשונה במרץ 2011 ב-NBC. זה הספר האחד עשר שלו. האתר שלו הוא בובי