שאלוט טאטין עם גבינת עיזים
שאלות טטינס עם גבינת עיזים דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 602 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עגבנייה שזיפים, סוכר גלגלית זהובה, לוג של גבינת עיזים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: טוסט גבינת עיזים ושאלות, שאלות טארט טאטין עם גבינת עיזים, ו שאלוט מקורמל וגבינת עיזים פירה.
הוראות
מחממים התנור למאוורר 90c / קונבנציונאלי 110c / גז . חצי את עגבניות השזיף לאורכים ולמקום, לחתוך את הצד, בתוך פח קלייה רדוד קטן. טפטוף מעל 2-3 כפות של השמן, ואז לפזר עם עלי טימין וכמה תיבול. צולים במשך כ -45 דקות עד העגבניות מתרככות קצת, אבל עדיין להחזיק צורה טובה.
להסיר מגניב, כפיות על חלק מיצי קלייה.
בעוד העגבניות נצלות, בלאנש את שאלוט במים רותחים במשך חצי דקה בערך, ולאחר מכן לנקז להתקרר מתחת למים זורמים קרים. לקלף את העורות לקצץ את קצות השורש. גם לקלף את כל עורות פנימיים קשים ולחתוך כל בצלצלים גדולים במחצית כך שהם כולם בערך באותו גודל.
לחמם את כל אבל 1 כף של השמן הנותר במחבת גדולה ולזרוק בצלצלים, ערבוב מעיל בשמן. לטחון מעל חום בינוני במשך 15-20 דקות או עד שהם הופכים למכרז ולהתחיל להפוך זהב באמצע בצבע.
מוסיפים את הרוזמרין, עונה ומבשלים עוד 5 דקות.
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר.
מפזרים את הסוכר ו 2 כפות מים למחבת קטנה יותר ולהשאיר לעמוד במשך כ 3 דקות.
שים את המחבת על אש נמוכה, רועד מדי פעם לערבב את הסוכר נמס ערבוב בעדינות. כאשר כל הסוכר מומס, להגביר את החום ולבשל לחום באמצע הזהב.
הסר מהחום ומערבבים תחילה את החמאה ולאחר מכן את החומץ. שמור על עצמך כמו זה עלול לירוק קצת אתה צריך להישאר עם סירופ נחמד. לזרוק את שאלוט ועגבניות ומערבבים קלות מעיל.
עכשיו לעמוד שמונה 150 מ " ל ramekins על גיליון אפייה מתכת.
מסננים את השאלוט והעגבניות במסננת, שומרים את הסירופ, ואז מחלקים אותם בין הראמקינס ומניחים בצד להתקרר.
חותכים את המאפה ל 4 חתיכות מלבניות על לוח מקומח קלות.
מרדדים כל אחד מאוד דק, ואז לחתוך שני 9-10cm דיסקים מכל חתיכה (הדיסקים צריכים להיות על 1cm גדול יותר בקוטר של ramekins). הרם כל חתיכה ולחץ על הקצוות בעדינות בין קצות האצבעות כדי להפוך את המאפה דק יותר. אל תדקור.
להניח דיסק מאפה על גבי כל ramekin, ואז לתחוב את הקצוות של המאפה למטה בפנים, בין העגבניות shallots ואת הצדדים של המנות, באמצעות ידית של כפית כדי לעזור. תלחץ בעדינות. (טארטים עכשיו יכול להיות מקורר עד 24 שעות עד מוכן לאפות.)
מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
אופים במשך כ 18-20 דקות עד צמרות מאפה הם פריך באמצע חום.
הסר וקריר במשך 5 דקות (הסוכר יהיה חם מאוד אחרת). בינתיים, לחמם בעדינות את הסירופ שמורות מן העגבניות ואת שאלוט עם הנותרים 1 כף שמן זית.
לשחרר את הקצוות מאפה עם סכין קטנה בזהירות upend כל ramekin על צלחת קטנה.
חותכים את גבינת העזים ל 8 פרוסות דקות (להשליך את הקצוות הקליפה), טובל את הסכין שלך לתוך כוס מים חמים בין כל פרוסה. שים חתיכה אחת על כל טאטין, טפטוף מעל הסירופ החם ומקשט עם עלי בזיליקום קטנים.