קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שאלוט טאטין עם גבינת עיזים

שאלוט טאטין עם גבינת עיזים
שאלות טטינס עם גבינת עיזים דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 602 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עגבנייה שזיפים, סוכר גלגלית זהובה, לוג של גבינת עיזים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: טוסט גבינת עיזים ושאלות, שאלות טארט טאטין עם גבינת עיזים, ו שאלוט מקורמל וגבינת עיזים פירה.

הוראות

1
מחממים התנור למאוורר 90c / קונבנציונאלי 110c / גז . חצי את עגבניות השזיף לאורכים ולמקום, לחתוך את הצד, בתוך פח קלייה רדוד קטן. טפטוף מעל 2-3 כפות של השמן, ואז לפזר עם עלי טימין וכמה תיבול. צולים במשך כ -45 דקות עד העגבניות מתרככות קצת, אבל עדיין להחזיק צורה טובה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להסיר מגניב, כפיות על חלק מיצי קלייה.
3
בעוד העגבניות נצלות, בלאנש את שאלוט במים רותחים במשך חצי דקה בערך, ולאחר מכן לנקז להתקרר מתחת למים זורמים קרים. לקלף את העורות לקצץ את קצות השורש. גם לקלף את כל עורות פנימיים קשים ולחתוך כל בצלצלים גדולים במחצית כך שהם כולם בערך באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
לחמם את כל אבל 1 כף של השמן הנותר במחבת גדולה ולזרוק בצלצלים, ערבוב מעיל בשמן. לטחון מעל חום בינוני במשך 15-20 דקות או עד שהם הופכים למכרז ולהתחיל להפוך זהב באמצע בצבע.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הרוזמרין, עונה ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
6
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר.
7
מפזרים את הסוכר ו 2 כפות מים למחבת קטנה יותר ולהשאיר לעמוד במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
שים את המחבת על אש נמוכה, רועד מדי פעם לערבב את הסוכר נמס ערבוב בעדינות. כאשר כל הסוכר מומס, להגביר את החום ולבשל לחום באמצע הזהב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מהחום ומערבבים תחילה את החמאה ולאחר מכן את החומץ. שמור על עצמך כמו זה עלול לירוק קצת אתה צריך להישאר עם סירופ נחמד. לזרוק את שאלוט ועגבניות ומערבבים קלות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
10
עכשיו לעמוד שמונה 150 מ " ל ramekins על גיליון אפייה מתכת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מסננים את השאלוט והעגבניות במסננת, שומרים את הסירופ, ואז מחלקים אותם בין הראמקינס ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
חותכים את המאפה ל 4 חתיכות מלבניות על לוח מקומח קלות.
13
מרדדים כל אחד מאוד דק, ואז לחתוך שני 9-10cm דיסקים מכל חתיכה (הדיסקים צריכים להיות על 1cm גדול יותר בקוטר של ramekins). הרם כל חתיכה ולחץ על הקצוות בעדינות בין קצות האצבעות כדי להפוך את המאפה דק יותר. אל תדקור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
להניח דיסק מאפה על גבי כל ramekin, ואז לתחוב את הקצוות של המאפה למטה בפנים, בין העגבניות shallots ואת הצדדים של המנות, באמצעות ידית של כפית כדי לעזור. תלחץ בעדינות. (טארטים עכשיו יכול להיות מקורר עד 24 שעות עד מוכן לאפות.)
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
אופים במשך כ 18-20 דקות עד צמרות מאפה הם פריך באמצע חום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
17
הסר וקריר במשך 5 דקות (הסוכר יהיה חם מאוד אחרת). בינתיים, לחמם בעדינות את הסירופ שמורות מן העגבניות ואת שאלוט עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
18
לשחרר את הקצוות מאפה עם סכין קטנה בזהירות upend כל ramekin על צלחת קטנה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
19
חותכים את גבינת העזים ל 8 פרוסות דקות (להשליך את הקצוות הקליפה), טובל את הסכין שלך לתוך כוס מים חמים בין כל פרוסה. שים חתיכה אחת על כל טאטין, טפטוף מעל הסירופ החם ומקשט עם עלי בזיליקום קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
20
מגישים חמים.