שאלוט קרמל ואגוזי מלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שאלוט קרמל ואגוזי מלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 229 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שאלוט, טימין, חצאי אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו שאלוט מזוגג ואגוזי מלך, שעועית ירוקה עם שאלוט ואגוזים, ו Chard עם שאלוט, Pancetta & אגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, להמיס חמאה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט ומפזרים מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט משחימים היטב בכל רחבי, כ -20 דקות.
מוסיפים אגוזי מלך, וין סנטו, ותימין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שאלוט הם במכרז, על 5 דקות. לחשוף, להפוך את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם וכמעט התאדה לחלוטין.
* וין סנטו נמכר בחנויות משקאות; תחליף מדיירה, מרסלה, נמל, או כל יין מתוק אחר, אם אתה מעדיף.