קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

שאריות חג: בשר חזיר, שעועית ותבשיל כרוב

שאריות חג: בשר חזיר, שעועית ותבשיל כרוב
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עלי דפנה, עלי כרוב הרים, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו Hash חג הודו {השאריות המושלמות לחג}, שעועית, כרוב ותבשיל ביצים, ו תבשיל כרוב שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שעועית, בשר חזיר, מלאי או מים, בצל, שום ועלי דפנה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים מלח 1teaspoon ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית בינוני נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז לחלוטין, על 45 דקות, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על שעועית מכוסה בכל עת.. הסר בשר חזיר ולהניח בצד. להשליך בצל, שום, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
כאשר חזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר לחתיכות קטנות עם אצבעות ולחזור לסיר עם שעועית. להיפטר מעצמות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים כרוב לשעועית. מביאים לרתיחה נמרצת וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמה שעועית נשבר לחלוטין, הנוזל מצטמצם עקביות כמו נזיד עבה, כרוב הוא רך לחלוטין, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כרובכרוב
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
5
מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור נוספים ומגישים מיד בקערות רדודות, מטפטפים עם שפע של שמן זית כתית מעולה וקמצוץ חומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חומץ שריחומץ שרי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מגישים עם לחם פריך קלוי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק