שאריות לחם שיבולת שועל
צריך ארוחת בוקר חינם וצמחונית חלבית? שאריות לחם שיבולת שועל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, חלמון ביצה, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו שאריות פנקייק שיבולת שועל, שאריות קרואסון פודינג לחם, ו שאריות לחם וקציצות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את השמרים, קמח לחם, 1/4 כוס קלוי, שיבולת שועל לא מבושל, ואת המלח בקערת ערבוב קטנה ולהניח בצד.
מערבבים את שאריות שיבולת השועל המבושלת, מים חמים, סירופ אגבה, וכף שמן בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת שיבולת השועל המבושלת ב-3 תשלומים ומערבבים היטב עם כף עץ לאחר כל תוספת.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש ביד במשך 10 דקות, שילוב יותר קמח, במידת הצורך. הבצק יהיה דביק.
שים את הבצק בקערה או מיכל משומנים קלות. מכסים בניילון נצמד וממוקמים במקום חם כדי לעלות עד שהבצק יוכפל, בערך 1 שעה.
Punch למטה את הבצק, לעצב אותו לתוך כיכר, ולשים אותו לתוך קל משומן 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את חלמון הביצה ומים בקערה קטנה. מברשת קלה את החלק העליון של כיכר עם ביצה לשטוף ומפזרים עם הנותרים 1 כף קלוי, שיבולת שועל לא מבושל.
אופים עד הלחם מגיע רשם טמפרטורה פנימית 210 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 55 דקות עד 1 שעה.
הסר את כיכר מן המחבת כדי מתלה קירור במשך 30 דקות לפני חיתוך והגשה.