שאריות לחם שיבולת שועל
שאריות לחם שיבולת שועל דורשות בערך 2 שעות ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 37 סנט למנה מנות. 16 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כארוחת בוקר ידידותית מאוד לתקציב. אם יש לכם שמרים, חלמון ביצה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: שאריות לביבות שיבולת שועל, שאריות לחם רוטב חמוציות, ו שאריות לחם וקציצות גבינה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את השמרים, קמח הלחם, 1/4 כוס שיבולת שועל קלויה, לא מבושלת, והמלח בקערת ערבוב קטנה והניח בצד.
שלב את שאריות שיבולת השועל המבושלת, המים החמים, סירופ האגבה ו -1 כף שמן בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת שיבולת השועל המבושלת ב -3 תשלומים ומערבבים היטב עם כף עץ לאחר כל תוספת.
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות, ולשים ביד למשך 10 דקות, תוך שילוב של יותר קמח, במידת הצורך. הבצק יהיה דביק.
מכניסים את הבצק לקערה או למיכל משומן קלות. מכסים בניילון ומניחים במקום חמים לתפיחה עד שהבצק הוכפל בגודלו, בערך 1 שעה.
אגרוף את הבצק, לעצב אותו לתוך כיכר, והכניס אותו לתוך מחבת כיכר 9 על 5 אינץ ' משומנת קלות. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
שלב את החלמון והמים בקערה קטנה. מברישים קלות את החלק העליון של הכיכר בשטיפת ביצים ומפזרים 1 כף שיבולת שועל קלויה ולא מבושלת.
אופים עד הלחם מגיע טמפרטורה פנימית רושם 210 מעלות צלזיוס על מדחום מיידי לקרוא, על 55 דקות עד 1 שעה.
מוציאים את הכיכר מהתבנית למתלה קירור למשך 30 דקות לפני החיתוך וההגשה.