קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

שאריות תבשיל חזיר ותפוחי אדמה

שאריות תבשיל חזיר ותפוחי אדמה
שאריות תבשיל בשר ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 347 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לך בצל, קמח, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: שאריות עוגיות תבשיל בטטה, בטטה, פטריות, שאריות תבשיל הודו., ו שאריות של תבשיל בטטה, גבינת ברי וקותלי חזיר בגריל.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
משמנים צלחת אפייה של 11/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבשר והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים תפוחי אדמה לתוך תערובת חזיר; להעביר לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים קמח לתוך חמאה מומסת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
בהדרגה מקציפים חלב לתערובת קמח; מתבלים במלח ופלפל שחור. המשך בישול ערבוב עד מעובה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים גבינת צ ' דר לרוטב הלבן עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
רוטברוטב
10
יוצקים רוטב על חזיר ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
חםחם
11
מפזרים פירורי לחם על גבי תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
12
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע ומשחי, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור