שאריות תבשיל חזיר ותפוחי אדמה
שאריות תבשיל בשר ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 347 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לך בצל, קמח, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: שאריות עוגיות תבשיל בטטה, בטטה, פטריות, שאריות תבשיל הודו., ו שאריות של תבשיל בטטה, גבינת ברי וקותלי חזיר בגריל.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
משמנים צלחת אפייה של 11/2 ליטר.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבשר והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה לתוך תערובת חזיר; להעביר לתבנית אפייה מוכנה.
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים קמח לתוך חמאה מומסת עד חלקה.
בהדרגה מקציפים חלב לתערובת קמח; מתבלים במלח ופלפל שחור. המשך בישול ערבוב עד מעובה, כ 2 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים גבינת צ ' דר לרוטב הלבן עד מומס.
יוצקים רוטב על חזיר ותפוחי אדמה.
מפזרים פירורי לחם על גבי תבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע ומשחי, 25 עד 30 דקות.