שבבי ארטישוק-תרד
שבבי ארטישוק-תרד הוא מאכל שמגיש 24. תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 161 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם בצק עלים, תרד, אבקת בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32% , וזה די גרוע. נסו את שבבי פפריקה פרמיג'אנו , מטבל ארטישוק תרד ים תיכוני ומטבל ארטישוק תרד חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. פרש בצק עלים.
מורחים את תערובת הארטישוק על כל עלה עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול. לעטוף בניילון; להקפיא למשך 30 דקות.
בעזרת סכין משוננת חותכים כל גליל ל-12 פרוסות.
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים.
אופים ב-400 מעלות למשך 18-22 דקות או עד להזהבה.