שבבי כרוב קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שבבי כרוב קל. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 113 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ים קלטי, מיץ לימון, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו שבבי כרוב, שבבי כרוב ברביקיו, ו הכל כרוב שבבי (מתכונים דומים).
הוראות
1 לשטוף ולייבש את כרוב. אם אתה מעדיף, אתה יכול לחתוך את הגבעול המרכזי הגדול (אלה יכולים לקבל סוג של" sticklike " כאשר יבש) אני בדרך כלל עושה את זה עם כרוב רגיל, עם כרוב דינו אני עלול להשאיר אותו סנטימטרים לילדים, אני destem. נסה לשמור על החלקים לא גדולים מ 2".2
מערבבים יחד את מלח הים, מיץ לימון ושמן זית.3 לשים כרוב בקערת ערבוב גדולה, ואז לשפוך את המלח, לימון ושמן לערבב על זה ולעסות את כרוב במשך כמה דקות (עד שזה מרגיש כמו כרוב מצופה די שווה).4
לטפטף את הדבש על זה ולעסות עוד כמה דקות עד שזה מרגיש כמו כרוב מצופה בדבש.5
מניחים את כרוב בזהירות dehydrator (אם שלה bunched למעלה, לנסות ולקבל אותו שכב שטוח) ולהגדיר אותו ב 115 מעלות במשך 8 שעות. אם אתה עושה את זה בלילה לפני שזה עובד ממש טוב כפי שהם נעשים כאשר אתה מתעורר.6 אם אין לך מייבש, או שאתה ממהר, אתה יכול גם לעשות אלה בתנור, למרות שהם לא יהיו "גלם" יותר - אני מגדיר את התנור שלי בהגדרה הנמוכה ביותר (במקרה שלי 190 מעלות) ולשים את קייל על שני גליונות עוגיות, ולאחר מכן לבדוק אותם ולהפוך אותם כל 20 דקות עד שנעשה. במקרה שלי זה לוקח איפשהו בסביבות שעה. עם זאת אני מעדיף אותם dehydrator :).