שבבי קנולי מפורקים ומטבל
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגת גבינה קאנולי כתומה עם שבבי שוקולד, קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי, ו Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מלאו תנור הולנדי שליש מלא בשמן וחום ל 350 מעלות F.
מטגנים את wontons בשכבה אחת, לא צפוף בסיר. להפוך את wontons פעם או פעמיים עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
הסר את wontons עם מלקחיים או כף מחורץ לנקז על מתלה חוט גדול להגדיר על מחבת רדודה. חזור עד שכל הוונטונים יטגנו.
מערבבים את הריקוטה, הסוכר והליקר עד לשלב היטב בקערה גדולה. שוט את הקרם בקערה נפרדת עד פסגות רכות טופס, באמצעות מערבל יד. מקפלים את הקצפת ו 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס בעדינות לתוך תערובת ריקוטה.
מוסיפים את תערובת הקרם ריקוטה לקערת מטבל בינונית או צלחת אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' ומתפשטים באופן שווה. החל מהצד השמאלי של הקערה, לעשות שורה, מלמעלה למטה, של פיסטוקים, ואחריו שורה של 1/2 הנותרים שבבי שוקולד כוס, ואז דובדבנים. גרגר תפוז טרי גרידה מעל הקערה וצלחת שבבי וונטון בצד. אבק את הצ ' יפס עם סוכר ומגישים.