שבוע פיקניק: כריכי טונה ניסואז
זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 12 דקות. מתכונים דומים: כריכי טונה ניסואז, שבוע פיקניק: סלט מנטה וחומוס, ו סלט טונה ניסואז.
הוראות
להקציף יחד שמן, חומץ וחרדל עד שיש לך רוטב חלק.
לנקז את הטונה שלך היטב - במיוחד אם אתה רע כמוני ולא יכול להפסיק לקנות איטלקי, מגוון שמן ארוז שהוא הכי טעים - ולזרוק אותו בקערה.
מוסיפים 2 כף של הרוטב לטונה ומעכים אותו עם מזלג ומערבבים היטב.לזרוק את המלפפון פרוס את כף הנותרים של ההלבשה ולתת לו מערבבים.
חותכים את כיכר הלחם אופקית ולהשתמש באצבעות שלך לצבוט קצת טוב של הלחם הרך בפנים. אתה מכין קן קטן למרכיבי הכריך שלך ומאפשר לכריך להשתטח קצת. אתה רוצה לצבוט על שווה של כוס לחם.
מורחים שכבה דקה של טפנד על חתיכת לחם.
מניחים שכבה של עלי בזיליקום, ואחריו שכבה של ביצה פרוסה. עכשיו להשתמש בכפית כדי תלולית הטונה הבאה. בצע עם שכבה של מלפפון פרוס.
מניחים את החלק העליון של הלחם ולחץ למטה בעדינות
לעטוף את כל הכריך בפלסטיק. שים את זה על צלחת ולשקול אותו עם משהו.
שים את כל העבודות במקרר לפחות שעה או בלילה. אתה רוצה שהטעמים יתערבבו, אבל גם שהכריך יתכווץ, כך שיהיה קל יותר לחתוך. למבוגרים אתה יכול לחתוך אותו לרבעים, לילדים אני לפצל אותם לשניים שוב.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019