שביר טורט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו טורט שביר. מתכון זה מכין 12 מנות עם 247 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו גרגרי קפה נמס, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו שקדים פריך טורט, קפה שקדים פריך טורט, ו ארבעה אגוזים שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
תן ביצים לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מקום תנור מתלה במיקום הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 325*.
להקציף חלמונים, מים, מיץ לימון ווניל; מוסיפים לתערובת הקמח. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקציפים חלבונים ושמנת אבנית עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לבלילה. כפית לתוך 10-ב לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין להסרת כיסי אוויר.
אופים 50-60 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע. מיד להפוך את המחבת; מגניב לחלוטין.
לציפוי, משמנים 15 על 10 על 1 אינץ'. פאן. בסיר כבד שלבו סוכר, סירופ תירס, מים וגרגירי קפה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 300 (שלב סדק קשה).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה סודה לשתיה. מיד לשפוך לתוך מחבת מוכן. למתוח שביר במחבת עם שני מזלגות; מגניב. לשבור לחתיכות. בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
פורמים עוגה; חותכים אופקית לארבע שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם 1/2 כוס קצפת. חזור על שכבות פעמיים; למעלה עם השכבה הנותרת. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה עם שמנת הנותרים.