שבע-עד עוגה שלישית
שבע-עד. עוגה שלישית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם ביצים, קיצור, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצה טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית-עוגת חג המולד, ו עוגת פודינג אננס עוגת תערובת עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). גריז וקמח אחד 9 איקס 13 תבנית אפייה אינץ.
קרם 1 כוס חמאה או מרגרינה, קיצור ו 3 כוסות סוכר לבן יחד עד אור רכה. מקציפים פנימה את הביצים אחת פעם מכים היטב לאחר כל תוספת.
מקציפים פנימה את הקמח, תמצית הלימון וסודה לימון-ליים.
מערבבים היטב ויוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים ב 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1.
להכנת ציפוי: בסיר שלבו את 1 1/2 כוסות סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, 3 ביצים, קוקוס, אננס ואגוזים. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת סמיכה.
יוצקים מעל עוגה כשהעוגה עדיין חמה והציפוי מבעבע.