מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל חריף, גבינה שוויצרית, מרק בקר ופירורי לחם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. שבשבת קציץ בשר חגיגית, כיכר בשר איטלקית, ו כיכר פיצה פינוויל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. על פיסת נייר כסף כבד, טפחו תערובת בקר ל -17 אינץ'. 15 אינץ'. מלבן. מכסים בפרוסות חזיר וגבינה עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרוס קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 129 דולר.