שבשבת קציץ בשר חגיגית
מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל חריף, גבינה שוויצרית, מרק בקר ופירורי לחם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. שבשבת קציץ בשר חגיגית, כיכר בשר איטלקית, ו כיכר פיצה פינוויל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. על פיסת נייר כסף כבד, טפחו תערובת בקר ל -17 אינץ'. 15 אינץ'. מלבן. מכסים בפרוסות חזיר וגבינה עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מגלגלים בחוזקה סגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר.
מניחים את התפר כלפי מטה בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 למשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 16
בסיר גדול הקפיצו את הבצל, הסלרי, הפלפל הירוק והשום בשמן למשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים עגבניות, מרק, עלה דפנה, סוכר, מלח וטימין. מבשלים, לא מכוסים, למשך 30 דקות. מחק עלה דפנה.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרוס קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 129 דולר.
![מרוס קברנה סוביניון]()
מרוס קברנה סוביניון
תערובת: 97% קברנה סוביניון ו-3% מלבק ופטיט ורדו