מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל חריף, גבינה שוויצרית, מרק בקר ופירורי לחם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. שבשבת קציץ בשר חגיגית, כיכר בשר איטלקית, ו כיכר פיצה פינוויל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. על פיסת נייר כסף כבד, טפחו תערובת בקר ל -17 אינץ'. 15 אינץ'. מלבן. מכסים בפרוסות חזיר וגבינה עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מגלגלים בחוזקה סגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות
3
מניחים את התפר כלפי מטה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 למשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 16
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בסיר גדול הקפיצו את הבצל, הסלרי, הפלפל הירוק והשום בשמן למשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרוס קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 129 דולר.