קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות20
ציון בריאות12
מגזין

שבשבת קציץ בשר חגיגית

שבשבת קציץ בשר חגיגית
מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל חריף, גבינה שוויצרית, מרק בקר ופירורי לחם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. שבשבת קציץ בשר חגיגית, כיכר בשר איטלקית, ו כיכר פיצה פינוויל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. על פיסת נייר כסף כבד, טפחו תערובת בקר ל -17 אינץ'. 15 אינץ'. מלבן. מכסים בפרוסות חזיר וגבינה עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מגלגלים בחוזקה סגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים את התפר כלפי מטה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 למשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 16
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בסיר גדול הקפיצו את הבצל, הסלרי, הפלפל הירוק והשום בשמן למשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיפים עגבניות, מרק, עלה דפנה, סוכר, מלח וטימין. מבשלים, לא מכוסים, למשך 30 דקות. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
8
מסננים כיכר בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

2kgsבשר בקר טחון רזה (90% רזה)בשר בקר טחון רזה (90% רזה)1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, חתוכות לרצועות 1-1 / 2 אינץ '-ג'וליאןצלעות סלרי, חתוכות לרצועות 1-1 / 2 אינץ '-ג'וליאן11 כף אורגנו מיובשאפונה קפואהאפונה קפואה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוס דק מעדנייה חזירפרוס דק מעדנייה חזיר1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1שן שום, טחוןשן שום, טחון11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפל ירוק, חתוך לרצועות ג'וליאן בגודל 1-1 / 2 אינץפלפל ירוק, חתוך לרצועות ג'וליאן בגודל 1-1 / 2 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץ דקפלפל ירוק קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוס דק גבינה שוויצריתפרוס דק גבינה שוויצרית4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות טריות קצוצותעגבניות טריות קצוצות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמים קריםמים קרים

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרוס קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 129 דולר.
מרוס קברנה סוביניון
מרוס קברנה סוביניון
תערובת: 97% קברנה סוביניון ו-3% מלבק ופטיט ורדו