קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות20
ציון בריאות12
מגזין

שבשבת קציץ בשר חגיגית

שבשבת קציץ בשר חגיגית
מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל חריף, גבינה שוויצרית, מרק בקר ופירורי לחם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. שבשבת קציץ בשר חגיגית, כיכר בשר איטלקית, ו כיכר פיצה פינוויל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את 11 המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. על פיסת נייר כסף כבד, טפחו תערובת בקר ל -17 אינץ'. 15 אינץ'. מלבן. מכסים בפרוסות חזיר וגבינה עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מגלגלים בחוזקה סגנון ג ' לי רול, החל בצד קצר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים את התפר כלפי מטה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 למשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 16
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בסיר גדול הקפיצו את הבצל, הסלרי, הפלפל הירוק והשום בשמן למשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים עגבניות, מרק, עלה דפנה, סוכר, מלח וטימין. מבשלים, לא מכוסים, למשך 30 דקות. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
7
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מסננים כיכר בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

2kgsבשר בקר טחון רזה (90% רזה)בשר בקר טחון רזה (90% רזה)1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, חתוכות לרצועות 1-1 / 2 אינץ '-ג'וליאןצלעות סלרי, חתוכות לרצועות 1-1 / 2 אינץ '-ג'וליאן12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרוס דק מעדנייה חזירפרוס דק מעדנייה חזיר1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1שן שום, טחוןשן שום, טחון11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפל ירוק, חתוך לרצועות ג'וליאן בגודל 1-1 / 2 אינץפלפל ירוק, חתוך לרצועות ג'וליאן בגודל 1-1 / 2 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץ דקפלפל ירוק קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1אוראו ממולאים כפולים3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)0חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית2חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרוס דק גבינה שוויצריתפרוס דק גבינה שוויצרית4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות טריות קצוצותעגבניות טריות קצוצות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים קריםמים קרים

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרוס קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 129 דולר.
מרוס קברנה סוביניון
מרוס קברנה סוביניון
תערובת: 97% קברנה סוביניון ו-3% מלבק ופטיט ורדו