קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שו-טוס פאי

שו-טוס פאי
עוגת שו-טוס היא קינוח המגיש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מי קרח, ביצה, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אהוב על 11 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מאוד מתכון לחובבי האוכל הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: שו-טוס פאי, רטוב התחתונה קישטה-לעוף פאי, ו שו-טוס מאפינס.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, שלבו קמח ומלח על ידי פעימה 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים חמאה ודופקים 5 עד 6 פעמים עד שהמרקם נראה קמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים שומן ודופק עוד 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
4
הסר מכסה של מעבד מזון משטח שפריץ של תערובת ביסודיות עם מים. החלף מכסה ודופק 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים עוד מים ודופקים שוב עד שהתערובת מחזיקה יחד כשסוחטים אותה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מניחים את התערובת בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, סוחטים יחד עד שהיא יוצרת כדור, ואז לוחצים לדיסק מעוגל ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
7
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים 2 (9 אינץ') תבניות פאי מתכת במקרר לצינון.
9
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים בשקית עד שהוא מגיע לקצוות השקית ועגול 10 עד 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
חותכים לאורך 2 צידי שקית הניילון, פותחים שקית לחשיפת בצק בצד 1 והופכים תבנית פאי בגודל 9 אינץ ' על הצד החשוף. הפוך את כל העניין ומשוך בעדינות את הצד הנותר של שקית הניילון מהבצק. לחץ את הבצק לקצוות סביב התבנית וקצץ כל עודף בצק. לחץ על שולי הבצק מעל שפת התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מכניסים למקרר למשך 15 דקות.
12
תוקעים חורים סביב הצדדים ולתחתית הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
מניחים פיסת נייר קלף גדולה על גבי הבצק וממלאים בשעועית יבשה. לחץ שעועית לקצוות הבצק, הניח על תבנית עם נייר אפייה ואפה בתנור למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים קלף ושעועית וממשיכים באפייה עד לקבלת צבע זהוב בהיר, כ -7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
15
מוציאים מהתנור ומניחים על מתלה קירור. מניחים להתקרר לחלוטין בזמן הכנת המילוי.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
להקטין את החום של התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מכניסים את הקמח, הסוכר החום, החמאה והמלח לקערת מעבד המזון ומעבדים עד שהוא יוצר פירורים. שמרו 1/4 כוס והניחו את שניהם בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים את הסודה לשתייה בקערת ערבוב בינונית ויוצקים עליה את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את המולסה, הביצה והווניל; להקציף לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את כמות הפירורים הגדולה יותר לתערובת המולסה ומקציפים רק לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את התערובת לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
מפזרים את יתרת 1/4 כוס תערובת הפירורים באופן שווה מעל החלק העליון של המילוי.
6
מניחים פשטידה על הרשת האמצעית של התנור ואופים 40 עד 45 דקות או עד שהמילוי מתנפח, מתחיל להיראות יבש ומתחיל להיסדק מעט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים מהתנור, מעבירים למתלה ומצננים לחלוטין לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

שרי שמנת, יין מבעבע ופורט הם בחירה מצוינת לפאי שופל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.