שווארמה עוף טורונטו
טורונטו עוף שווארמה דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 550 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זה הוא די יקר מתכון לאוהדים של מזון מזרחי. אם יש לכם פפריקה, תיבול גריל, הל טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 82%, וזה מצוין. שווארמה ג'אג'- שווארמה עוף (לבנון-המזרח התיכון), שווארמה ג'אג'- שווארמה עוף (לבנון-המזרח התיכון), ו סינאר טורונטו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים גריל פנימי או חיצוני לחום גבוה, ומשמנים קלות את הסורג.
הקציפו בקערה את הכוסברה, הכמון, הל, אבקת הצ ' ילי, תיבול הגריל, הפפריקה והכורכום; הקציפו מיץ של 1/2 לימון, שום ו -3 כפות שמן זית ליצירת עיסה. מצפים את חזה העוף במשחת התבלינים.
צולים חזה עוף על הגריל שחומם מראש עד שהמיצים מתבהרים והעוף כבר לא ורוד במרכז, כ -6 דקות לכל צד.
מעבירים עוף לצלחת ומצננים במשך 1 עד 2 דקות; פורסים דק.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים בצל, פלפל אדום ופלפל צהוב לשמן הזית החם; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהירקות רכים כ -5 דקות.
מערבבים יחד יוגורט יווני, טחינה, מיץ הנותרים 1/2 לימון, הנותרים 1 כפית שמן זית בקערה עד חלקה; מתבלים במלח.
מקום פיתות על הגריל עד מחומם דרך קל חרוך מבחוץ, על 1 דקה לכל צד. להרכבת כל כריך, הניחו מעט עוף פרוס על כל פיתה; מעליו מעט מתערובת הפלפל ובובה טובה של רוטב טחינה יוגורט.