שום בגריל, לימון ופלפל עוף Butterflied
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שום בגריל, לימון ופלפל Butterflied עוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 481 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא שום, שמן צמחי, פלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: רגל טלה בגריל עם לימון, עשבי תיבול ושום, רגל טלה בגריל עם לימון, עשבי תיבול ושום, ו עוף Butterflied עם טימין, לימון ושום.
הוראות
מניחים עוף, חזה למטה, על קרש חיתוך. עם מספריים מטבח( או סכין חדה), לחתוך לאורך צד אחד של עמוד השדרה מצוואר לזנב, ולאחר מכן לחתוך לאורך הצד השני של עמוד השדרה ולהסיר עצם.
הפוך את חזה העוף למעלה, ומניח שטוח עם רגליים וכנפיים לצדדים. לחץ על עצם החזה עם כף היד כדי לשטח את העוף.
בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון, מערבבים את שאר החומרים.
מניחים עוף, צד השד למטה, בשקית; שקית חותם ולהפוך למעיל. מקררים 8 שעות או לילה כדי להשרות, פונה פעם או פעמיים.
חום גז או גריל פחם על חום גבוה לפחות 15 דקות לפני הוספת עוף.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. להפחית חום גריל בינוני.
מניחים עוף, חזה למעלה, על הגריל. מכסה גריל; לבשל 20 דקות. הפעל עוף, צד חזה למטה. כיסוי גריל; לבשל 10 עד 15 דקות יותר או עד חום ומיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר הוא לחתוך עד העצם (170°F עבור השדיים; 82° עבור ירכיים ומקלות תיפוף).
חותכים עוף ל 4 רבעים לשרת.