שום בגריל עם לחם צרפתי
שום בגריל עם לחם צרפתי הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 387 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם לחם, נורות שום, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. וזה די טוב. נסו המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם שום בצל צרפתי, ו לחם שום לחם צרפתי לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בזהירות לקלף עור דמוי נייר סביב כל נורה של שום, משאיר רק מספיק כדי להחזיק שיני שום יחד.
מניחים כל נורה שום על 12 אינץ ' מרובע של רדיד אלומיניום חובה כבדה.
מברשת נורות עם שמן. לעטוף בנייר כסף היטב סביב כל נורה.
פחם חום או גריל גז. כיסוי וגריל 4 אינץ ' מגחלים בינוניות 25 עד 35 דקות או עד שום רך כאשר פירסינג עם קיסם או מזלג.
לחם גריל 4 אינץ ' מגחלים בינוניות על 5 דקות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב. כדי לשרת, בעדינות לסחוט שום מתוך ציפורן; להפיץ על לחם.