שום-הרבד Spaetzle
שום-הרבד Spaetzle הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Herbed Spaetzle, Herbed Spaetzle ותרד, ו טרייה קוורק Spaetzle.
הוראות
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
. בעוד המים מגיעים לרתיחה, קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מערבבים ביצים וחלב בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, מערבבים עם מקצף עד חלקה. למלא כוס של יצרנית spaetzle עם הבלילה. עבודה מהירה, יצרנית מקום על תנור הולנדי, ולחץ על הבצק לתוך מים רותחים. חזור במהירות על הליך עד כל הבלילה כבר לחוץ לתוך מים. לבשל 2 דקות.
. להמיס חמאה במחבת nonstick גדולה עם צדדים עמוקים על חום בינוני גבוה; להוסיף שום, ו 30 שניות סאוט.
הוסף spaetzle; לבשל 7 דקות או עד הזהב, מסתובב עם מרית גדולה כל 2 דקות. מערבבים עשבי תיבול, ומגישים מיד.