קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

שום ורוזמרין הודו צלוי איטי

שום ורוזמרין הודו צלוי איטי
שום ורוזמרין הודו קלוי איטי נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, רוזמרין, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי, הודו צלוי עם רוזמרין-חמאת שום לשפשף ורוטב פאן, ו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם שום, רוזמרין ולימון.

הוראות

1
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. טחון 3 שיני שום; לשלב שום טחון, רוזמרין קצוץ, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בקערה קטנה. לשפשף תערובת חמאה תחת עור משוחרר ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
מקלות עוףמקלות עוף
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בשר טחוןבשר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקום הנותרים 6 שיני שום sprigs רוזמרין בחלל הגוף. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
3
בואו טורקיה לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
מקום מתלה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים ב 500 במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 250; אופים במשך 2 שעות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מהתנור; לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בואו לעמוד 20 דקות. להיפטר מהעור.