שום ורוזמרין הודו צלוי איטי
שום ורוזמרין הודו קלוי איטי נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, רוזמרין, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי, הודו צלוי עם רוזמרין-חמאת שום לשפשף ורוטב פאן, ו רגל טלה צלויה ללא עצמות עם שום, רוזמרין ולימון.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. טחון 3 שיני שום; לשלב שום טחון, רוזמרין קצוץ, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בקערה קטנה. לשפשף תערובת חמאה תחת עור משוחרר ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מקום הנותרים 6 שיני שום sprigs רוזמרין בחלל הגוף. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
בואו טורקיה לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 500 במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 250; אופים במשך 2 שעות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 16
הסר מהתנור; לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד 20 דקות. להיפטר מהעור.