שום מתובל צלעות חזיר אפוי
שום מתובל צלעות חזיר אפוי לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 278 קלוריות. אם יש לך חלב, ביצה, צלעות חזיר חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 71%, המנה הזו טובה. נסו צלעות חזיר אפויות שום + צלעות חזיר חינם, צלעות חזיר אפויות שום דבש, ו צלעות חזיר בגריל או צלוי מתובל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
יוצקים חמאה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', נוטים לכסות את כל תחתית המנה.
מקציפים ביצה וחלב יחד בקערה רדודה; טובלים צלעות חזיר בתערובת ביצים.
מעבירים צלעות חזיר לתבנית האפייה.
מפזרים צלעות חזיר עם אבקת שום ומלח מתובל.
אופים צלעות חזיר בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות. הופכים צלעות ומתבלים את הצד השני באבקת שום ומלח מתובל. מבשלים עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, בערך 10 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות פופי מונטריי פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.