זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך תפוחי אדמה, מיץ לימון, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. כרוב ניצנים מערבבים ומטגנים עם ביצה, צ'ילי, זנגביל ושום, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מעט להפשיר פילה דגים, לחתוך אותם בגודל ביס cubes.In בסיר גדול מחממים שמן זית, מוסיפים שום, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדום ושרימפס. מבשלים 2 דקות, להפוך את צליינים, להוסיף דליפה וסלרי ומבשלים עוד 3 דקות, כל הזמן ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פילה דגים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר