קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

שום קלוי בטטות

שום קלוי בטטות
אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו לקינמון קלוי בטטות ושום, שום-עשב קלוי בטטות, ו שום-הרב קלוי תפוחי אדמה מתוקים עם פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים במזלג או בקצה סכין הקילוף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים את החלק העליון של ראשי שום לחשוף את שיני, זמירה על 1/4 אינץ ' של החלק העליון של כל שן. ייתכן שיהיה עליך לקצץ שיני פרט לאורך הצדדים של כל ראש.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מברשת את שיני לחתוך עם שמן זית, ואז לקנן כל ראש לתוך חתיכת רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ואת שיני שום ישירות על מדפי התנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים במשך כ 1 שעה, הסרת תפוחי האדמה המתוקים ברגע שהם התרככו, והוצאת ראשי השום ברגע שהם רכים משחימים יפה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מקלפים את הבטטות, ומניחים לקערת ערבוב. לסחוט את שיני שום בודדים לתוך הקערה, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, ופלפל קאיין. מחית עד חלקה, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. לגרד את פירה לתוך צלחת אפייה 1 1 1/2 ליטר, ולחזור לתנור במשך כ 15 דקות כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)