שום קלוי-מטבל שעועית לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שום לבן שעועית קלוי לטבול. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: שעועית לבנה ומטבל שום קלוי, מטבל שעועית לבנה קלוי שום, ו שום קלוי חומוס שעועית לבנה.
הוראות
מחממים סיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מניחים שעועית ומים 1/3 כוס במעבד מזון.
מוסיפים תערובת שום, גבינת ריקוטה, ואת המרכיבים הבאים 3 (דרך 1/4 כפית פלפל שחור); תהליך עד חלקה.
מניחים תערובת שעועית בבישול איטי 3 ליטר חשמלי. לכסות ולבשל על נמוך במשך 2 שעות.
מערבבים זיתים וקליפת לימון.
מקשטים ברוזמרין ופלפל, אם תרצה.