שום רומנו צ'יפס בטטה
המתכון שום צ'יפס בטטה רומנו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 288 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שום, פפריקה הונגרית, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'יפס בטטה עם שום ופרמזן, צ'יפס בטטה שום אפוי, ו שום ורוזמרין צ'יפס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
העברה לגודל גלון שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את שמן הזית, שום ופפריקה; שקית חותם. לנער היטב לשלב; תן לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
תנור חום עד 204°. קו אפייה עם רדיד אלומיניום nonstick.
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על נייר מצופה נייר אפייה.
אופים 25 דקות. בזהירות להפוך תפוחי אדמה; מפזרים גבינה.
אופים נוספים 10 עד 15 דקות, עד השחמה.
מגישים עם רוטב טבילה של בחירה (כגון גבינה כחולה או חווה).