שומה אגוזי לוז נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מקל קינמון, בצל, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שומה אגוזי לוז, חזה הודו עטוף בבייקון עם מול אגוזי לוז, ו שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick עמוקה גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שום למחבת; sauté 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר שום לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף אגוזי לוז למחבת; sauté עד הזהב, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר קערה עם שום.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים פלנטנות ו sauté עד הזהב אור, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להוסיף תפוחים; sauté עד תחילת לרכך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר לאותה קערה. בצל Sauté עד הזהב, על 3 דקות; להעביר לאותה קערה (לא שמן יישאר במחבת). עבודה בקבוצות, sauté כמה צ ' ילי בכל פעם באותה מחבת יבשה, 10 שניות לכל צד; להעביר לאותה קערה. שזיפים מיובשים 2 דקות; להעביר לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס שום קצוץ
שזיפים מיובשים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את כל התבלינים למחבת ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים לאותה קערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
באמצעות מלקחיים, להפוך טורטיות מעל להבת גז או במחבת יבשה מעל חום בינוני גבוה עד כתמים שחורים מופיעים משני הצדדים, על 1 דקה. קרמבל טורטיות לתוך אותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הוסף 9 כוסות מרק לקערה; לחץ על כל החומרים כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בואו להשרות 20 דקות.
11
עבודה בקבוצות, תכולת פירה של קערה בבלנדר, הוספת מרק יותר על ידי 1/4 כוסות במידת הצורך, עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מעבירים לסיר גדול כבד ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך; שומה מבשלים 1 שעה 45 דקות, ערבוב לעתים קרובות יותר והוספת מרק על ידי 1/4 כוסות לפי הצורך כדי למנוע חריכה. (השומה יהיה עבה מאוד ימדוד על 8 כוסות.) מערבבים בחומץ. שומה העונה בנדיבות עם מלח. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)