קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות8
ציון בריאות76
מגזין

שומה טורקיה

שומה טורקיה
שומה טורקיה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 1072 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -32 דקות. אם יש לכם כוכב אניס תרמיל, כוכב אניס תרמיל, אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו הודו מול, שומה טורקיה עם אורז, ו טאקו הודו - מול (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את טורקיה, בצל, סלרי, עלי כוסברה, ציפורן, allspice, כוכב אניס, פלפל ו 1 כפית מלח בסיר גדול; מוסיפים מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד רך מאוד, על 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
כוכב אניסכוכב אניס
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סלריסלרי
ציפורןציפורן
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר את טורקיה עם מלקחיים ולהעביר צלחת כדי להתקרר מעט. מסננים את המרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה גדולה או קערה. אתה צריך בערך 8 כוסות מרק; אם יש לך יותר, מבשלים עד מופחת 8 כוסות. להוריד את השומן מפני השטח.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מסננתמסננת
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
3
הסר את העור טורקיה; לקרר את הבשר עד מוכן לשימוש. (טורקיה מרק יכול להתבצע 1 יום קדימה; לכסות להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
בשרבשר
4
הפוך את השומה: מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
שים את הטומטילו, העגבניות, השום והבצל על תבנית אפייה. צלוי, פונה, עד חרוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
הסר את העורות מן העגבניות והשום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
8
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את אנצ 'ו ו pasilla צ' ילי בקבוצות, פונה, עד שהתרכך, 30 עד 45 שניות; להעביר לקערה. מטגנים את הטורטייה בשמן החם, פונה, עד השחמה, 4 דקות; מוסיפים לקערה עם צ ' ילי. מכסים במים ומשרים 30 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
טורטיהטורטיה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
9
מוסיף את chiles ו טורטייה לקערה עם תערובת tomatillo ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
טורטיהטורטיה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
בינתיים, להשליך את השמן במחבת ולנקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מחממים עוד 1/4 כוס שמן צמחי באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים את השקדים ומטגנים, ערבוב, עד הזהב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
13
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים עד שמנמן, 30 שניות; להעביר לקערה באמצעות כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
14
מוסיפים את pepitas ומטגנים, ערבוב, עד שהם מתחילים פופ, 2 דקות; להעביר את הקערה עם השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
זרעי דלעתזרעי דלעת
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
זרוק את השמן במחבת ולנקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מחממים את המחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
מוסיפים את שומשום וטוסט, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות; להעביר לקערה נקייה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
הוסף 1 כף גדושה של זרעי אנצ 'ו צ' ילה, allspice, peppercorns, ציפורן, כוכב אניס וקינמון מקל למחבת וטוסט, ערבוב, 2 דקות; להעביר את הקערה עם זרעי שומשום ולתת מגניב. לטחון את תערובת שומשום ספייס במטחנת תבלינים כדי להפוך אבקה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
זרעי שומשוםזרעי שומשום
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפלפלפל
כוכב אניסכוכב אניס
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציפורןציפורן
זרעיםזרעים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
19
שים את השקדים המטוגנים, הצימוקים, pepitas, אבקת שומשום-תבלין, 1/4 כפית מלח ו 2 כוסות של מרק טורקיה שמור בבלנדר להתמזג עד חלקה; להעביר לקערה. עבודה בקבוצות, למזג את הירקות צלויים, צ ' ילי מטוגן טורטייה, 1 כפית מלח 2 כוסות מרק טורקיה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורקיהמרק טורקיה
ירקירק
טורטיהטורטיה
שקדיםשקדים
זרעי דלעתזרעי דלעת
צימוקיםצימוקים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זרעי שומשוםזרעי שומשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
20
מחממים את שמן הירקות 1/4 כוס הנותרים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
21
מוסיפים את תערובת פריד צ ' ילה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט, על 5 דקות (להיזהר-התערובת תתזים). מערבבים את תערובת שקדים הקרקע 2 כוסות מרק טורקיה; להביא מבשלים מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים בשוקולד עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
מרק טורקיהמרק טורקיה
שוקולדשוקולד
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
22
מוסיפים את הירכיים טורקיה ומבשלים עד מחומם דרך, כ 30 דקות. השומה צריכה להיות עקביות של רוטב; רזה עם יותר מרק, במידת הצורך. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
מרקמרק
רוטברוטב
מלחמלח
23
מגישים עם אורז וטורטילות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
אורזאורז
24
צילום: אנה ויליאמס