שומר מגולח, צנון וסלט אשכוליות
שומר מגולח, צנון וסלט אשכוליות הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך ורוד, שן שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו שומר מגולח וסלט צנון, צנון מגולח, שומר וסלט פרמזן, ו שומר חם מגולח עם אשכולית ורודה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום עם זרעי שומר בסיר כבד קטן על חום מתון עד זרעים הם ריחני וחיוור זהב, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ולתת תלול 2 שעות.
בעוד זרעים הם השרייה, רבע נורות שומר לאורכו לחתוך ולהשליך את רוב הליבות, משאיר רק מספיק ליבה כדי לשמור על רבעים של שומר שלם.
חותכים שומר לאורכו לפרוסות דקות נייר עם פורס.
חותכים צנוניות לרוחב לפרוסות דקות מאוד (מעט עבה יותר פרוסות שומר) עם מבצעה ולהוסיף שומר בקערה.
קליפה חתוכה, כולל כל הדגש הלבן, מן האשכוליות עם סכין חדה קטנה. עבודה מעל קערה, לחתוך קטעים חופשיים ממברנות לסחוט מיץ ממברנות לקערה.
העברת מקטעים ללוח חיתוך, הזמנת מיץ בקערה, קוצצים גס, ולאחר מכן להוסיף שומר וצנוניות.
יוצקים שמן שומר דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה. (להשליך זרעים.)
טחון שום מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח באמצעות סכין כבד גדול, ולאחר מכן להעביר קערה קטנה אחרת.
לטאטא במלח, פלפל, שמן שומר, ו 5 כפות מיץ אשכוליות, ואז לשפוך על סלט, לזרוק בעדינות מעיל.
* שמן שומר יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר במיכל אטום. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* שומר וצנוניות ניתן לחתוך 6 שעות קדימה ומקורר, מכוסה מגבות נייר מעומעמים.* אשכוליות ניתן קצוץ 6 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. מיץ צ ' יל בנפרד.* ההלבשה יכול להתבצע 2 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר או מקורר, מכוסה.