שומר-ממולא תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים ממולאים בשומר עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 499 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, חמאה, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 45%. מתכונים דומים: שומר אפוי ותפוחי אדמה, עוף אפוי עם תפוחי אדמה, שומר ונענע, ו חזיר שומר אפוי עם תפוחי אדמה לימוניים ובצל.
הוראות
אופים ב 375 3 שעה או עד שהם רכים.
בינתיים מקפיצים שומר בשמן עד שהוא רך פריך.
מוסיפים סוכר ומלח. מבשלים ומערבבים במשך 15 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 10 דקות יותר, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 5 דקות או עד שהשומר מזהיב.
מגניב תפוחי אדמה במשך 5 דקות. כשהוא קריר מספיק לטיפול, חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
בקערה גדולה, עיסת מחית עם חמאה. מערבבים פנימה את תערובת החלב, הגבינה, השמנת החמוצה והשומר. כף לקליפות תפוחי אדמה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 20-35 דקות או עד שהם מחוממים.