שומר מעווה ומקלות לחם מלוחים גסים
שומר מעוות ומקלות לחם מלוחים גסים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 189 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך שמרים, מלח, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מקלוני פיצה מעוותים, מקלות גבינה מעוותים, ו חומץ-תפוחי אדמה קלויים צ'יפוטלה גס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים בחלב חם בקערה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בשמן זית.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 1/2 כוסות קמח, קמח תירס, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת שמרים; מערבבים עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (לכסות חלקים שנותרו כדי למנוע ייבוש), לעצב כל חלק לתוך חבל 9 אינץ'. לסובב שני חבלים יחד; צביטה מסתיים לאטום.
מניחים על דפי אפייה מוכנים. חזור עם הבצק שנותר. מכסים את הבצק, ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מערבבים מים וחלבון ביצה בקערה קטנה.
מערבבים זרעי שומר ומלח כשר בקערה אחרת.
מברשת את מקלות הלחם עם תערובת ביצה לבן, ומפזרים באופן שווה עם תערובת זרעי שומר.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד נפוח וזהוב קל. מגניב על מתלה תיל לפני ההגשה.