שומר עם רוזמרין, שאלוט וגבינת עיזים
שומר עם רוזמרין, שאלוט וגבינת עז דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, שאלוט, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו חביתת Chard קשת עם שאלוט & גבינת עיזים, תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים, ו תפוח-סלט ארוגולה עם גבינת עיזים וצדפות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים שומר תינוק, ומבשלים עד רק מכרז, על 10 דקות, ואז לנקז.
חמאה בתחתית של צלחת אפייה רדודה, ומפזרים שום, רוזמרין, ושאלוט. מסדרים את השומר בתבנית האפייה, ויוצקים ביין הלבן. מתבלים במלח ופלפל.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, מתבלים מדי פעם. הגדר את התנור כדי לצלות, ואז מפזרים את השומר עם גבינת עיזים מתפוררת. לצלות במשך כמה דקות עד הגבינה נמסה.