קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

שומר, פטריות וסלט ארוגולה עם צדפות צרובות

שומר, פטריות וסלט ארוגולה עם צדפות צרובות
שומר, פטריות וסלט ארוגולה עם צדפות צרובות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח כשר ופלפל, chanterelles, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות, צדפות צרובות עם שומר וסלט אשכוליות, ו צדפות צרובות עם למוני פארו וסלט ארוגולה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב 2 כפות של שמן זית עם מיץ לימון, חומץ ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את chanterelles ו 1 כף של חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מורחים את הפטריות בשכבה זוגית ומבשלים על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, עד השחמה עמוקה על הקרקעית, כ 4 דקות. מערבבים את הפטריות וממשיכים לבשל עד למכרז, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
העברה לצלחת.
6
להחזיר את המחבת לחום גבוה ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הצדפות למחבת יחד עם כף 1 הנותרים של חמאה; להטות את המחבת כדי מעיל את החלק התחתון של הצדפות עם חמאה. לבשל, בלי לערבב, עד הצדפות הם חום עמוק על הקרקעית, על 3 דקות. הפעל את הצדפות ומבשלים עד השחמה בצד השני ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בקערה בינונית, לזרוק את ארוגולה ושומר עם 3 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להעביר את הסלט ל 2 צלחות גדולות.
9
מוסיפים את העגבניות והפטריות לקערה וזורקים עם הרוטב הנותר; מסדרים את הסלטים יחד עם הצדפות. לגלח פרוסות דקות של גבינת פרמזן על גבי ועונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
טפטוף עם שמן כמהין ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין