שומר, פטריות וסלט ארוגולה עם צדפות צרובות
שומר, פטריות וסלט ארוגולה עם צדפות צרובות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח כשר ופלפל, chanterelles, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות, צדפות צרובות עם שומר וסלט אשכוליות, ו צדפות צרובות עם למוני פארו וסלט ארוגולה.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 2 כפות של שמן זית עם מיץ לימון, חומץ ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את chanterelles ו 1 כף של חמאה ועונה עם מלח ופלפל.
מורחים את הפטריות בשכבה זוגית ומבשלים על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, עד השחמה עמוקה על הקרקעית, כ 4 דקות. מערבבים את הפטריות וממשיכים לבשל עד למכרז, כ 3 דקות יותר.
להחזיר את המחבת לחום גבוה ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הצדפות למחבת יחד עם כף 1 הנותרים של חמאה; להטות את המחבת כדי מעיל את החלק התחתון של הצדפות עם חמאה. לבשל, בלי לערבב, עד הצדפות הם חום עמוק על הקרקעית, על 3 דקות. הפעל את הצדפות ומבשלים עד השחמה בצד השני ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות יותר.
בקערה בינונית, לזרוק את ארוגולה ושומר עם 3 כפות של ההלבשה.
להעביר את הסלט ל 2 צלחות גדולות.
מוסיפים את העגבניות והפטריות לקערה וזורקים עם הרוטב הנותר; מסדרים את הסלטים יחד עם הצדפות. לגלח פרוסות דקות של גבינת פרמזן על גבי ועונה עם פלפל.
טפטוף עם שמן כמהין ומגישים מיד.